İstanbullular Dikkat! Kar Yağışı Geliyor!

Meteoroloji tarafından uyarılar art arda gelmeye başladı. Bugün yaşanan bir sürpriz herkesin elini yüreğine getirdi. Kar yağışı resmen başladı. İstanbul’a yalnızca 110 kilometre uzaklıkta bulunan Kartepe resmen karlar altında...

Meteoroloji tarafından uyarılar art arda gelmeye başladı. Bugün yaşanan bir sürpriz herkesin elini yüreğine getirdi. Kar yağışı resmen başladı. İstanbul’a yalnızca 110 kilometre uzaklıkta bulunan Kartepe resmen karlar altında kaldı. Kısa süre içerisinde kar kalınlığı 10 cm’ye ulaştı.

Hava sıcaklığının yüksek olduğu bugünlerde yeni haftaya başladık. Yeni haftayla beraber hava sıcaklıkları da bir anda düştü. Hal böyle olunca hemen herkes tarafından İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Şeklinde araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili Meteoroloji İklim Uzmanı Kerem Ökten açıklama yaptı. Kerem Ökten’in açıklamasında Sinoptik desen oluşmaya başlıyor demesi herkesi heyecanlandırmaya yetti.

Kartepe’ye Yoğun Kar Yağışı!

Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının giderek düşmesiyle beraber kar yağışlı günlerin ne zaman geleceği de merak konusu oldu. Bugün kar yağışı başlayan Kartepe’de karı gören bir vatandaş tarafından yapılan açıklama dikkat çekti. Vatandaş: “Bugün 19 Aralık 2022. Kartepe’de kar yağışı başlamış durumda. Şuanda tahmini olarak kar kalınlığı 10 santimetreye yaklaştı. Kar yağışı muhteşem. Kartepe gelinliğini üzerine giydi” dedi.

Güncel Haberleri