İzmir'de Korkutan Deprem! EMSC Tarafından Duyuruldu

Ege Bölgesi’nde son dakika deprem haberleri çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırdığı konular arasında ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem meydana geliyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirimler...

Ege Bölgesi’nde son dakika deprem haberleri çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırdığı konular arasında ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem meydana geliyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirimler yapılıyor.

Ülkemizde özellikle de Ege Bölgesi’ndeki depremlerin sayısı bir hayli arttı. Vatandaşlar, kendi bölgelerinde meydana gelecek depremleri de başka bölgede yaşanıp AFAD ya da Kandilli Rasathanesi tarafından yapılacak deprem duyurusunu da korku dolu gözlerle bekler hale geldi. Uzmanlar da depremlerin artacağı ve daha büyük depremlerin meydana gelebileceği uyarısını her seferinde yeniliyor. Uzmanlar, önlem ve tedbirlerin alınması gerektiğini hatırlatıyor.

Büyüklükleri değişen depremlere bir yenisi daha eklendi.

İzmir'de 3.3 Büyüklüğünde Deprem

Avrupa‑Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) İzmir'de bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Yaşanan depremin 3.3 büyüklüğünde olduğu ifade edildi.

Sonrasında Kandilli Rasathanesi de yaşanan depreme ilişkin açıklamada bulundu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak duyurdu.

AFAD'ın verilerine göre, İzmir Buca'da günün ilk saatlerinden itibaren en büyüğü 3 olmak üzere çok sayıda başka sarsıntı da kaydedildi.

Güncel Haberleri