Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Kabinenin gündeminde neler var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleşecek Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı ve gündemdeki konular merak ediliyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Toplantıda neler konuşulacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek Kabine Toplantısı’nın ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş toplantının ne zaman gerçekleşeceğini ve toplantı gündeminde neler olduğunu merak ederken, merak edilen tüm detaylar belli oldu.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek Kabine Toplantısı, 4 Mart Pazartesi günü (bugün) Ankara Beştepe’de yapılacak.

TOPLANTI GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Türkiye’nin gündemindeki konuların konuşulacağı Kabine Toplantısı’na ilişkin konular masaya yatırılacak. Bu kapsamda, öğretmen ataması, taşeron işçilere kadro ve 3600 ek gösterge gibi konuların masada olacağı öngörülüyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önceki günlerde yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarına yönelik gelişmelerin Kabine Toplantısı'nda ele alınacağını işaret etmişti.

Bu kapsamda, öğretmen atamalarının söz konusu toplantıda ele alınabileceği öngörülüyor.

Diğer taraftan, dış politikadaki gelişmeler ve ekonomik konuların da kabine gündeminde olması bekleniyor.

Güncel Haberleri