Kadınlara Önemli Uyarı! Dikkat Çeken İç Çamaşırı Uyarısı Geldi

Kadınlara yönelik iç çamaşırı uyarıları zaman zaman gündeme geliyor ve uzmanlar bu konunun çok ciddi olduğu görüşünde birleşiyor. İngiltere merkezli yapılan bir ankette kadınların bir kısmının iç çamaşırlarını her...

Kadınlara yönelik iç çamaşırı uyarıları zaman zaman gündeme geliyor ve uzmanlar bu konunun çok ciddi olduğu görüşünde birleşiyor. İngiltere merkezli yapılan bir ankette kadınların bir kısmının iç çamaşırlarını her gün değiştirmedikleri tespit edildi. Durumun yanlış olduğunu belirten uzmanlar kadınlara iç çamaşırı ile ilgili tavsiyede bulundu.

Birçok kadın katılımcının görüşlerini bildirdiği ankette kadınların yüzde 21'i iç çamaşırlarını her gün değiştirmediklerini ifade etti. Uzmanlar pantolonların ciddi bir bakteri üreme merkezi olduğunun altını çizerek özellikle kadınlara her gün iç çamaşırı değiştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Uzmanlar Bu Araştırmayı Yaptı

İnsan sağlığı ile alakalı araştırmalar tüm hızıyla sürüyor. Bir araştırma düzenli iç çamaşırı değiştirme ile alakalı rakamları ortaya çıkardı. Anket, uzmanlar tarafından yapıldı ve kadınların yüzde 21'i iç çamaşırını düzenli olarak değiştirmediklerini ve iç çamaşırlarını belirli günlerde kullandıklarını ifade etti.

Uzmanlar, yapılan bu yanlış konusunda uyarıda bulundu. İngiliz uzmanlara göre bir iç çamaşırını uzun süre kullanmak özellikle genital rahatsızlıklara sebep olabiliyor. Pantolonlar büyük bir bakteri yuvası olarak görüldüğü için bu davranışın oldukça yanlış olduğu belirtiliyor.

Araştırmanın bitiminde bir sonuç paylaşan uzmanlar, kadınlara yönelik yaptıkları öneride, iç çamaşırlarının mümkün olduğu kadar sık değiştirilmesinin gerektiğini belirtti. İç çamaşırı değiştirmenin genital rahatsızlıkların önüne geçmeyi sağladığı aktarıldı.

Güncel Haberleri