Kar Ne Zaman Yağacak? 2023 Kar Yağışı İçin Bekleyiş Devam Ediyor

Kış mevsiminin etkisini göstermesinin ardından, kar yağışının ne zaman yurt genelinde etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ocak ayının sonlarına doğru henüz ülke genelinde kar yağışı etkili olmazken,...

Kış mevsiminin etkisini göstermesinin ardından, kar yağışının ne zaman yurt genelinde etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Ocak ayının sonlarına doğru henüz ülke genelinde kar yağışı etkili olmazken, önümüzdeki günlerde kar beklenip beklenmediği de merak ediliyor.

Kar Ne Zaman Yağacak?

Kış mevsiminin kurak geçmesi ve kar yağışının pek görülmemesi ile birlikte, araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, kar yağışının ne zaman başlayacağı merak edilirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyuruları da yakından takip ediliyor. 26 Ocak tarihine kadar kar yağışı beklentisi bulunmazken, 27 Ocak Cuma gününden itibaren pek çok ile kar yağışının etkili olacağı düşünülüyor.

İstanbula Kar Ne Zaman Yağacak?

Ülke genelinde kar yağışı için bekleyiş devam ederken, İstanbul için de araştırmalar devam ediyor. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahminine göre, önümüzdeki günlerde İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor.

Güncel Haberleri