Kar Yağışı Kapıya Dayandı! 6 Ocak 2023 Meteoroloji Kar Beklenen İlleri Açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin raporlar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, ne zaman kar yağacağı ve hangi illerde etkili olacağı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin raporlar yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, ne zaman kar yağacağı ve hangi illerde etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, bugün kar yağışının beklendiği iller açıklandı.

Ne Zaman Kar Yağacak?

Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Muş, Bingöl, Gümüşhane, Erzurum, Bayburt, Ardahan, Yozgat, Çankırı, Sivas ve Kastamonu'da bugün kar yağışı etkili olabilir.

İstanbul'da Hava Nasıl?

İstanbul'da sabah saatlerinde yağmurun etkili olması beklenirken, hava sıcaklığı en yüksek 13 dereceyi görecek.

Meteoroloji Sis Açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğini belirtti ve ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile İç ve Doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis olayı beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri