Kayınpederini Öldürüp Eşini Keserle Yaralayan Sanık Yargılanıyor

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kayınpederini öldüren, eşini de keserle başından yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Gebze 2. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanık Murat E, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Söz verilen sanık Murat E, önceki ifadelerini tekrar ettiğini belirtti.

Avukat beyanlarının ardından mütalaa için dosyayı iddia makamına gönderen mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamını kararlaştırarak duruşmayı erteledi.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık hakkında, "kasten öldürme" suçundan müebbet, "eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ise 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Olay

Darıca ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'nde 12 Ağustos 2022'de Murat E, eşinin kendisini aldattığını öne sürmesi üzerine çıkan tartışmada kayınpederi Cafer Tayyar Akçay'ı bıçakla, karısı Zeynep E'yi ise keserle başından ağır yaralamıştı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Akçay, hayatını kaybetmişti. Kaçmaya çalışırken yakalanan zanlı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştı.

Güncel Haberleri