Kırşehir'de 12 Aracın Karıştığı Korkunç Kaza!

Kırşehir-Ankara kara yolu Akpınar ilçesi yakınlarında sis ve buzlanma sebebi ile 6 otomobil, 5 tır ve bir yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı.Meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi...

Kırşehir-Ankara kara yolu Akpınar ilçesi yakınlarında sis ve buzlanma sebebi ile 6 otomobil, 5 tır ve bir yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı.

Meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sebebi ile Ankara yönüne trafiğe kapatılan yolda, araçların geçişine izin verilmeye başlandı.

Vali Buhara Olay Yerine Geldi

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

Kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 12 kişinin yaralandığını ve yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Vali Buhara, "Yaralılarımıza Allah’tan şifa diliyoruz. 2 kişinin hayati tehlikesi bulunuyor. Onun dışında başka hayati tehlikesi olan vatandaşımız yok. Ben bu vesileyle vatandaşlarımızı gizli buzlanma ve sise karşı uyarmak istiyorum. Varacağımız yere geç varabiliriz ama gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmamız lazım. Arkadaşlarımız kazanın oluş sebebini araştırıyor. Ancak bir aracın duraklaması ve sisten kaynaklı olduğu anlaşılıyor." şeklinde konuştu.

Güncel Haberleri