Korkutan Deprem! 4 Büyüklüğünde Meydana Geldi, Çevrede Hissedildi

Yeryüzündeki deprem sayısı gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler meydana geliyor. Dünya çapında büyüklükleri git gide artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor....

Yeryüzündeki deprem sayısı gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler meydana geliyor. Dünya çapında büyüklükleri git gide artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Ülkemiz de olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, depremlerinin artacağını ifade ederek önlemlerin alınması gerektiği konusunda uyarı yapıyor.

Meydana gelen depremlere dair bir son dakika bilgisi geldi. Yavru vatanda meydana gelen son deprem korku yarattı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Depremi Duyurdu

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, Kıbrıs'ta bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssü Güney Kıbrıs Rum Yönetimi olarak açıklanırken, depremin 4 büyüklüğünde meydana geldiği ifade edildi. Kandilli Rasathanesi de Akdeniz merkezli olarak duyurduğu depremin şiddetini 3.8 olarak açıkladı.

Akdeniz'de korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi-Paphos merkez üssü olan deprem 4 büyüklüğünde meydana geldi. Yaşanan depremin yerin 11.5 kilometre derinliğinde yaşandığı ifade edildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 3.8 olarak açıklarken merkez üssünü ise Akdeniz olarak aktardı.

Öte yandan depremin çevrede de hissedildiği belirtildi.

Güncel Haberleri