Korkutan Deprem! Çevre İlçe ve İllerde de Hissedildi

Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde sık sık yaşanan depremlerin ardından vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son dönemde çok sayıda deprem meydana geliyor ve depremlerin bildirimi...

Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde sık sık yaşanan depremlerin ardından vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son dönemde çok sayıda deprem meydana geliyor ve depremlerin bildirimi yapılıyor.

Ülkemizde özellikle de Ege Bölgesi’nde meydana gelen depremlerin sayısı bir hayli arttı. Vatandaşlar, AFAD veya Kandilli Rasathanesi tarafından yapılacak deprem bildirimini endişe içinde bekler duruma geldi. Uzmanlar tarafından da daha büyük depremlerin meydana geleceği uyarısı her defasında yenilenirken önlem ve tedbirlerin alınması gerektiğini de her seferinde hatırlatılıyor.

Çeşme'de Deprem

Son olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan açıklamada İzmir'de deprem meydana geldiğini duyuruldu.

Merkez üssü Çeşme ilçesi olarak açıklanan depremin 3.9 büyüklüğünde meydana geldiği ifade edildi. Ege Denizi olarak kaydedilen deprem saat 13:35'te yaşandı.

AFAD'ın verilerine göre, yaşanan deprem yerin 13.4 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depremin Çeşme'ye 151.99 kilometre mesafede gerçekleştiği de ifade edildi. Öte yandan depremin çevre ilçe ve illerde de hissedildiği belirtildi.

Güncel Haberleri