Korkutan Deprem İstanbul'da Şiddetli Hissedildi! Panik Yarattı

Yaşanan depremlere ilişkin bildirimler peş peşe gelmeye devam ediyor. Meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişe yarattı.Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya çapında...

Yaşanan depremlere ilişkin bildirimler peş peşe gelmeye devam ediyor. Meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişe yarattı.

Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya çapında da büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurtta olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği uyarısında her defasında tekrarlıyor.

Kandilli Rasathanesi Duyurdu

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından açıklanan verilere göre;  Marmara Denizi, Yalova Çınarcık açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İstanbul'un Adalar ilçesi, depremi şiddetli bir şekilde hissetti. Meydana gelen deprem kısa süreli endişeye sebep oldu.

Kandilli Rasathanesi, Yalova Çınarcık açıklarında Marmara Denizi'nde deprem yaşandığını açıkladı. Depremin büyüklüğü 3.1 olarak duyuruldu. İstanbul'da ve çevre illerden hissedilen deprem kısa süreli panik yaşattı. İstanbul'un Adalar ilçesi depremi şiddetli şekilde şekilde yaşadı. Deprem yerin 7.4 km derinliğinde yaşandı. Yaşanan deprem Yalova, İstanbul ve Bursa gibi illerden de hissedildi.

Güncel Haberleri