Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallandı

AFAD tarafından yapılan son deprem bilgilendirmesine göre Muğla'da bir deprem meydana geldi.Son zamanlarda yaşanan deprem sayısı bir hayli arttı. AFAD ya da Kandilli Rasathanesi’nden yapılacak deprem duyurusunu korku ile beklenir...

AFAD tarafından yapılan son deprem bilgilendirmesine göre Muğla'da bir deprem meydana geldi.

Son zamanlarda yaşanan deprem sayısı bir hayli arttı. AFAD ya da Kandilli Rasathanesi’nden yapılacak deprem duyurusunu korku ile beklenir oldu. Uzmanlar da büyük depremlerin meydana gelebileceği uyarısı yaparken tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğinin her fırsatta altını çiziyorlar.

Muğla'nın Datça ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Datça ilçesi olarak açıklanırken, meydana gelen depremin yerin 6.3 kilometre altında yaşandığı belirtildi.

Aynı Gün İkinci Deprem

Türkiye yeni güne deprem haberleri ile başlayıp deprem haberleri ile deprem haberi ile devam etti. Depremin adresleri maalesef değişmedi. Önce gece yarısı İzmir'de deprem meydana geldi sonrasında ise sabahın ilk saatlerinde Muğla’da deprem yaşandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruya göre, saat 07.26’da Muğla’da 4.0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssünün Ula ilçesi olduğu belirtilirken, derinliği 7 kilometre olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.

Güncel Haberleri