Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Verilecek! Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Yılın ikinci bayramında da milyonlarca emeklinin maaş hesabına bayram ikramiyesi yatacak. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödemesi yapıldığı için haziran ayı öncesi ikramiye ödemesi merak konusu...

Yılın ikinci bayramında da milyonlarca emeklinin maaş hesabına bayram ikramiyesi yatacak. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödemesi yapıldığı için haziran ayı öncesi ikramiye ödemesi merak konusu oldu. Bu kapsamda, Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyesi ayın kaçın da verilecek? gibi araştırmalar yapılıyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Geçen yıl 1.100 TL olan emekli bayram ikramiyesi, nisan ayında yüzde 82 oranında arttı. 900 TL artış ile birlikte 2.000 TL seviyesine yükselen bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı'ndan önce emeklilere verildi. Kurban Bayramı'ndan önce de ikramiyeler verilecek.

Bayram İkramiyesi Ödenme Tarihi

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisi olan milyonlarca kişinin hesaplarına yatan bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce veriliyor. Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman hesaplara aktarılacağına dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı henüz açıklamada bulunmadı ancak 28 Haziran Kurban Bayramı'nın ilk günü olduğu için 20 Haziran'dan itibaren bayram ikramiyelerinin verileceği tahmin ediliyor.

Güncel Haberleri