Kuvvetli Yağış Bekleniyor! 13 Ocak Meteoroloji Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine dair duyurular yayınlamaya devam ediyor. Kıç mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, hava tahminleri de pek çok kişi tarafından yakından takip...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine dair duyurular yayınlamaya devam ediyor. Kıç mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, hava tahminleri de pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, 12 Ocak tarihinde başlaması beklenen ve 13 Ocak akşam saatlerine kadar etkili olacağı düşünülen kuvvetli yağış ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu.

Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteoroloji, Antalya çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. 12-13 Ocak tarihler arasında etkili olacağı düşünülen yağış ile ilgili yapılan açıklamada ''Antalya çevrelerinde halen devam eden kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bu akşam saatlerinden itibaren etkisini azaltacağı, ancak Antalya'nın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Finike, Kumluca, Kemer ilçelerinde ise yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olarak 13.01.2023 Cuma günü akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel; sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadeleri yer aldı.

Risklere Dikkat!

Bugün akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen yağış nedeniyle, sel, yıldırım, ulaşımda aksama ve su baskını gibi riskler meydana gelebilir.

Güncel Haberleri