Lamborghini Huracan Tükendi! Üretimin Sonu Yaklaşıyor

Bir Lamborghini Huracan alma konusunda ikilemde kaldıysanız, şirket modelin tükendiğini açıkladığı için şansınız kalmadı. Lamborghini, ilk çeyrek performanslarını öne çıkaran bir açıklamada, yılın ilk üç ayında 2.623...

Bir Lamborghini Huracan alma konusunda ikilemde kaldıysanız, şirket modelin tükendiğini açıkladığı için şansınız kalmadı. Lamborghini, ilk çeyrek performanslarını öne çıkaran bir açıklamada, yılın ilk üç ayında 2.623 araç teslim ettiklerini ve bunun şimdiye kadarki en iyi sonuçları olduğunu söyledi. Otomobil üreticisi, Urus'un 1.599 adetle markanın en çok satanı olduğunu söyleyerek devam etti ve gerçek bir şekilde biraz bomba etkisi yaptı.

Lamborghini Huracan marka 2623 araç teslim edildi

Şirket özellikle Urus'u üretimin sonuna kadar tükenen Huracan'ın takip ettiğini söyledi. Bu, ilk olarak 2013'ün sonlarında piyasaya sürülen ve markanın en popüler araçları arasında yer alan Gallardo'nun halefi için oldukça olaysız bir uğurlama oldu. Zaman değişiyor ve Lamborghini CEO'su Stephan Winkelmann, 2023'ün Lamborghini'nin daha da büyümesine ve gelişmesine yardımcı olacak şirket tarihindeki en önemli yatırım planı olan Direzione Cor Tauri programının ikinci aşamasının başlangıcı olduğunu belirtti.

Program ilk olarak 2021'de duyurulmuştu ve tüm ürün gamının 2024'ün sonuna kadar elektrikli hale getirilmesi çağrısında bulunuyor. Ardından, Lamborghini ilk tam elektrikli aracını bu on yılın ikinci yarısında piyasaya sürüyor. Bu dönüşüm, Revuelto'nun bu yılın başlarında hibritleştirilmiş bir Aventador halefi olarak tanıtılmasıyla şimdiden başladı. Bazı meraklılar elektrifikasyondan şikayet ederken, Lamborghini Revuelto'nun zaten bir hit olduğunu ima etti çünkü arabanın Mart ayındaki açılışını takiben başarısını onaylayan bir sipariş listesi var.

Siparişlerden bahsetmişken Lamborghini, sipariş bankalarının 2024 yılına kadar neredeyse tamamen dolu olduğunu söyledi. Sonuç olarak, hızlı hareket etmeniz veya uzun bir beklemeye hazırlanmanız en iyisidir.

Güncel Haberleri