Maltepe'de Korkutan Yangın! Seyir Halindeyken Yanmaya Başladı

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Samsun'da Ceynak Samsunsport Limanı'ndaki atık yağ tankı büyük bir gürültüyle patlamış, daha sonra yangın çıkmıştı. Bugün ise seyir halinde bir atık yağ toplama tankerinde yangın...

Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz üzere Samsun'da Ceynak Samsunsport Limanı'ndaki atık yağ tankı büyük bir gürültüyle patlamış, daha sonra yangın çıkmıştı. Bugün ise seyir halinde bir atık yağ toplama tankerinde yangın çıktı.

İfaiye Ekiplerinden Erken Müdahale 

Alınan bilgilere göre Maltepe'de atık yağ tankerinde çıkan yangın yoldaki vatandaşları korkuttu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait bir atık yağ toplama tankeri, D-100 kara yolunda seyir halindeyken yanmaya başladı.
Henüz nedeni belirlenemeyen yangında, vatandaşlar endişelenirken, trafik yoğunlaştı. İtfaiye ekiplerinin hemen gelip müdahale ettiği yangında kimse yaralanmadı. Ekiplerinin tankere müdahalesinin ardından trafikteki yoğunluk kademeli olarak azalmaya başladı.

Samsun'da Atık Yağ Tankeri Patlamıştı 

2 Aralık'ta sizlere bildirdiğimiz üzere Samsun Limanı'nda bir yağ tankeri fazla ısınma sonucunda patlamıştı. Yangın çıkmasının ardından vatandaşların yetkililere haber vermesiyle birlikte itfaiye ekipleri hızla müdahale etmişti. Hatta öyle ki haberlerin ardından yapılan açıklamalarda, diğer tanklara yangının sıçramamamış olması oldukça kritikti.

Güncel Haberleri