Montları ve Botları Hazırlayın! Resmen Kış Geliyor: Havalar Öyle Bir Soğuyacak Ki…

Havaların ne zaman soğuyacağıyla ilgili araştırma yapan kişiler için meteoroloji kahini Kerem Ökten resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Montları ve botları hazırlayın uyarısının üzerine herkes havaların ne zaman...

Havaların ne zaman soğuyacağıyla ilgili araştırma yapan kişiler için meteoroloji kahini Kerem Ökten resmi twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Montları ve botları hazırlayın uyarısının üzerine herkes havaların ne zaman soğuyacağını öğrenmek için araştırmalarını hızlandırdı. Meteoroloji Kahini Kerem Ökten’in resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sonbaharın geride kalmasına kısa bir süre kaldığını ve vatandaşların soğuk havalarla karşı karşıya kalacağına değindi.

Kış Sert Geçecek!

Hava durumu araştırması her gün hemen herkes tarafından araştırılmaktadır. Meteoroloji konusunda tahminleriyle ön plana çıkan Kerem Ökten, resmi twitter hesabı üzerinden ciddi bir açıklama yaptı. Havaların soğuyacağına hatta kışın sert geçeceğine değinen Ökten’in açıklaması sosyal medyanın gündemine düştü.

Kerem Ökten’in resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada:

“Türkiye'ye ay ortası Kış geliyor. Sıcaklıklar normallerin 12 derece altına düşecek. Uzun zamandır kesinleşmesini bekledim. Hem Amerika modeli hem de Avrupa modeli onaylıyor. Ülkemizde Kasım ayı soğuk geçerse, Aralık sıcak bile geçse Kış sert geçer.” denildi.

Güncel Haberleri