Montlarınızı ve Botlarınızı Hazırlayın! İstanbul İçin Kar Yağışı Geliyor

Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre havaların bir anda soğumasıyla beraber bu kış etkisini fazlasınca gösterecek gibi duruyor. Daha önce Ocak ayı için kar yağışı beklenirken İstanbul için yeni tarih verildi. Yapılan...

Meteoroloji tarafından açıklanan verilere göre havaların bir anda soğumasıyla beraber bu kış etkisini fazlasınca gösterecek gibi duruyor. Daha önce Ocak ayı için kar yağışı beklenirken İstanbul için yeni tarih verildi. Yapılan açıklama kapsamında kar yağışı tahmini öne çekildi. Öne çekilmesinin ardından mont, bot ve eldivenleri hazırlayın çağrısı yapıldı.

Kar yağışı tahminleri art arda gelmeye başladı. Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle kar yağışı bazı bölgelerde etkisini göstermeye başladı bile. İstanbul için de kar yağışı tahmini gelmeye başladı. La nina kışına dikkat çeken uzmanlar Ocak ayında kar yağışının etkisini artıracağını söyledi. Ocak ayı için yapılan kar yağışı tahminlerinin ardından İstanbul için yeni bir tahmin de geldi.

İstanbul’a Kar Geliyor!

Muhabir Emrah Çakmak tarafından canlı yayında aktarılan bilgilere göre İstanbul’da Aralık ayının ilk haftası veya ikinci haftasında kar yağışı görülebileceği tahmin edildi. Kar yağışının yeni yılla beraber etkisini artırması da bekleniyor. Emrah Çakmak tarafından söylenen sözlerde İstanbul’da henüz kar yok ama kar soğuğu gelmiş gibi gözüküyor. Özellikle birkaç gündür kendini iyiden iyiye hissettiren bir soğuk hava var. Sıcaklıklarda düşüyor. Kışın etkisinin daha fazla kendini göstereceğinin düşünülmesinin üzerine yeni yeni tahminler yapılmaya başlandı.

Güncel Haberleri