Motorin ve Benzine İndirim Bekleniyor!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatları bir yükselip bir düşmektedir. Özellikle birkaç gündür ne zam ne indirim haberinin gelmemesiyle birlikte araç sahipleri tarafından motorin ve benzine indirim var mı? diye araştırma yapılmaktadır.Motorin...

Son zamanlarda akaryakıt fiyatları bir yükselip bir düşmektedir. Özellikle birkaç gündür ne zam ne indirim haberinin gelmemesiyle birlikte araç sahipleri tarafından motorin ve benzine indirim var mı? diye araştırma yapılmaktadır.

Motorin ve benzin fiyatları sıklıkla araştırılmaktadır. Özellikle brent petrol fiyatlarında yaşanan değişimler zam veya indirim haberinin gelmesi bekleniyor. Çin’in koronavirüs politikası petrol fiyatlarını %1 oranında geriletmişti. Bu gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarında indirim gelmesi bekleniyordu. Peki, bugün benzin ne kadar? Motorin kaç TL?

Bildiğiniz gibi brent petrol fiyatları yönünü yukarı çevirip 98 doların üzerine çıkmıştı. Brent petrolde yaşanan bu denli yükseliş yeni bir zam haberini düşündürmüştü. Fakat bu haftaya %1 düşüşle başlayan brent petrol fiyatlarını araç sahiplerine rahat nefes aldırmıştı. Doların ve brent petrolün seviyesini korumasıyla beraber akaryakıt fiyatlarında da herhangi bir değişiklik olmamıştı.

Ne zam ne indirim haberi gelmemesi araç sahiplerinin dikkatini çekse de bir dikkatlerini çeken durum da güncel fiyatlar oldu. Brent petrol fiyatlarının yükselmemesi indirim beklentisi oluştursa da henüz bir indirim haberi gelmedi.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Gelen son zamların etkisinde kalan akaryakıt fiyatları henüz değişmedi. İlden ile farklılık gösteren akaryakıt fiyatları üç büyük şehir için aşağıdaki gibidir. İşte, Güncel Akaryakıt Fiyatları:

Benzinin litresi İstanbul'da 22,68 TL, Ankara'da 22,85 TL, İzmir'de ise 22,84 TL,

Motorin fiyatları İstanbul’da 26,37 TL, Ankara’da 26,50 TL ve İzmir’de 26,52 TL

LPG'nin litresi ise İstanbul'da 10,80 TL, Ankara'da 10,79 TL ve İzmir'de de 10,54 TL’den satılıyor.

Güncel Haberleri