MSB Kahreden Haberi Duyurdu! Bir Askerimiz Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda, P. Söz. Er Hüseyin Korkmaz'ın şehit olduğunu duyurdu.MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda, P. Söz. Er Hüseyin Korkmaz'ın şehit olduğunu duyurdu.

MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda, P. Söz. Er Hüseyin Korkmaz'ın şehit düştüğünü açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 26 Aralık 2022 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir Üs Bölgemize açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Hüseyin KORKMAZ şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Şehadet Haberi Ailesine Verildi

21 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın acı haberi Gaziantep'teki ailesine ulaştı.

Şehidin Yavuzeli ilçesi Örenli Mahallesi'nde ikamet eden ailesine askeri yetkililer tarafından kahreden haber verildi.

Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip düzenlenecek törenden sonra Örenli Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Güncel Haberleri