Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor 2023? 2023 Esra Erol Ne Zaman Başlayacak? Başvurular Başladı!

Ekranların sevilen isimlerinden Müge Anlı ve Esra Erol'un yeni sezon programlarının ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da programlarının ne zaman başlayacağına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Seyirciler, Esra Erol ve Müge Anlı'nın ekranlara ne zaman döneceğini merak ediyor. Peki, Müge Anlı ve Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Müge Anlı ne zaman başlayacak? Esra Erol yayın tarihi açıklandı mı? İşte yanıtı...

Yeni sezona her yıl Ağustos ayı sonunda ya da Eylül başında başlayan gündüz kuşağı programları için heyecan dorukta. Geçtiğimiz sezondan konularda yaşanan gelişmeleri aktaracak ve yeni konulara yer verecek olan programlar için heyecanlı bekleyiş devam ederken programların ne zaman başlayacağına ilişkin net bir açıklama henüz yapılmadı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert önceki yıl 29 Ağustos tarihinde başlamıştı. Bu yıl henüz tarih belli olmasa da yeni sezon tarihinin ağustos sonu eylül başı olması bekleniyor.

Esra Erol'da Başvuruları Başladı!

Öte yandan Esra Erol'da programının yeni sezonu için flaş bir gelişme yaşandı ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni sezona ilişkin duyuru yapıldı. Esra Erol'da programının Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Yeni sezon başvuruları için bize ulaşın. WhatsApp: 05457462525, Telefon: 02129752525 "'Yalnız değilsiniz.'" ifadelerine yer verildi.

Güncel Haberleri