Müge Anlı Programı Neden Yok? İzleyiciler Yasta!

ATV ekranlarında her sabah saat 10.00'da izleyici ile bir araya gelen, sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu sabah yayınlanmadı.Her sabah Müge Anlı'yı izlemek için...

ATV ekranlarında her sabah saat 10.00'da izleyici ile bir araya gelen, sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu sabah yayınlanmadı.

Her sabah Müge Anlı'yı izlemek için ekran karşısına geçen izleyiciler televizyonlarını açtıklarında şoke oldu. Canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'nın yeni bölümü yerine dünkü bölüm yayınlandı.

Müge Anlı hayranları, ekranlarda yeni bölümü göremeyince hem çok üzüldü hem de endişelendi. İzleyiciler, 'Müge Anlı programı neden yok?, Müge Anlı'ya noldu?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Müge Anlı ve ekibi, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitliyordu. Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. 'Müge Anlı canlı yayın yok mu?' sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

'Küçük Bir Kaza Geçirdim'

Endişeli izleyicilere Müge Anlı'dan bir iyi bir de kötü haber geldi. Yayına 30 dakika gecikmeli olarak başlayan Müge Anlı, gecikmesinin sebebini açıklayıp izleyicilerden özür diledi.

Çok sevdiği köpeği Lokum'un dişinin dudağını patlatması sonucu dikiş attırmaya giden Anlı, bu sebeple geciktiğini suçun kendinde olduğunu söyledi. Araştırmacı gazeteci, "Yayın hayatım boyunca ikinci kez geç kaldım. İlki selden dolayıydı. Şimdi de küçük bir kaza sebebi ile geciktim. Önemli bir şey yok. Sabah Lokum'un dişi dudağımı yardı hemen bir dikiş atıldı. Sakın 'köpeği ısırdı' falan diye yazmayın. Onun bir suçu yok, suç bendeydi yani.

Güncel Haberleri