Müge Anlı Yayınlanacak Mı? Müge Anlı Bugün Var Mı? Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Milli yas ilan edilen ülkemizde televizyon programları da yayınlarına ara verdi ve tüm kanallar deprem özel yayınları yaptı.ATV ekranlarında her sabah...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Milli yas ilan edilen ülkemizde televizyon programları da yayınlarına ara verdi ve tüm kanallar deprem özel yayınları yaptı.

ATV ekranlarında her sabah saat 10.00’da izleyici ile buluşan, sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz hafta yayına devam etmesiyle sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Yaşanan deprem felaketi sebebi ile gelen tepkiler sonrası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yayına ara vermişti.

Her sabah Müge Anlı’yı izlemek için ekran karşısına geçen izleyiciler, programın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etti.

Müge Anlı Ne Zaman Yayınlanacak?

Peki ATV’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınlanacak mı? Müge Anlı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman yayınlanacağına ilişkin herhangi bir bilgi henüz yok. ATV, yeni hafta yayın akışını paylaşmadı.

Öte yandan, kanal yönetiminin Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ortak yayından sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programının devam etmesini uygun gördüğü kaydedildi. Yani Müge Anlı ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı 16 Şubat perşembe günü olacak gibi görünüyor.

Güncel Haberleri