Müge Anlı'da Cinci Hoca Vakası: 18 Yaşındaki Genç Kız 70 Yaşındaki Cinci Hocaya Kaçmış!

Gaziantep'ten kızını bulmak için gelen Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızının, kendisinden 52 yaş büyük Kahraman isimli bir cinci hoca tarafından kaçırıldığını iddia etti. Ayrıca, evinin her yerinden muska çıktığını ve...

Gaziantep'ten kızını bulmak için gelen Mehmet Ataş, 18 yaşındaki kızının, kendisinden 52 yaş büyük Kahraman isimli bir cinci hoca tarafından kaçırıldığını iddia etti. Ayrıca, evinin her yerinden muska çıktığını ve binlerce lirasının bu adama verildiğini söyledi.

Sözde hoca ise üzerine atılan iddiaların ardından yayına bağlanarak iddiaları yalanladı. Ayrıca, elinde doktor raporu olduğunu söyleyerek 10 yıldır 'erkek olmadığını' dile getirdi.

'Evimin Her Yerinden Muska Çıkıyor'

18 yaşındaki kızı Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki Kahraman tarafından kaçırıldığını iddia eden Mehmet Ataş, Müge Anlı'ya başvurup yardım istedi. Yayında ise yaşanan olayları göz yaşları içinde şöyle aktardı:

'Evimin her yerinde muska çıkıyor. Muska çıkara çıkara usandım. Bir tanesini de buraya getirdim. Evli ve 6 çocuk babası bu adam kızımı alıkoydu. Bu kişi önce benim eşimi kandırarak, annemin bana büyü yaptığını iddia etmiş ve önce 600, sonra 700 lira toplamda 10 binin üzerinde para alarak.

Kendini hoca olarak tanıtıp kandırmış. Ben kızımı istiyorum. Eşim hala bu sözde hocaya inanıyor. Kızım bu adama kocam diye hitap ediyormuş. Kızım ne olur evine dön. Kızımın elinde görüntüleri varmış. Onu tehdit ediyorlar.

Doktor Raporunu Gösterip Erkek Olmadığını İddia Etti

Programdaki olaylar izleyenleri şaşırtırken, kendisinden 52 yaş küçük bir genç kızı kaçırdığı ve hoca olarak tanıtıp muska yazdığı iddia edilen Kahraman isimli şahıs canlı yayına bağlandı. Yayında yüzünü göstermeyen sözde hoca, iddiaların hiçbirini kabul etmedi.

Ayrıca, doktordan bir rapor aldığını göstererek, 10 yıldır erkek olmadığını söyledi ve şu ifadeleri paylaştı:

Ben kızına iyilik yaptım. Kötülüklerden kurtardım. Bana iftira atıyorlar. 1 senedir gözüm görmediği için muska yapmıyorum.

Daha sonra programda 'raporu neden aldınız' sorusuna ise iftiraya uğradığını ve raporu mahkemeye sunacağı cevabını verdi.

Muskaların İçinden Cips Paketi ve Gazete Çıktı! 

Mahallede bir bakkal işleten 70 yaşında Kahraman isimli şahsın yazdığı muskaları canlı yayına getiren Mehmet Ataş, evinin her yerinde bu muskaların olduğunu söyledi. Müge Anlı ise muskanın içinden ne çıkacağını merak edip açtı. Ancak muskanın açılışıyla birlikte herkesi çok eden bir detay daha ortaya çıktı.

Muskaları açan Müge Anlı başta ne olduğunu anlayamadı ancak dikkatle incelenen muska içeriğini aslında cips paketi ve gazete kupürü olduğu ortaya çıktı.

Başkalarını da Dolandırmış! 

İddialara konu olan sözde hoca Kahraman'la ilgili canlı yayına bağlanan başka bir kişi ise bir iddia daha ortaya attı. Daha önce Kahraman'ın komşusunu dolandırdığını söyleyen seyirci, 'Bu kişi benim komşumu da dolandırarak altınlarını aldı. Ona da muska yapmıştı. Amacı kadını yanına çekmekti' dedi.

Güncel Haberleri