Neo Klasik Ekonomi Düşüncesi Gündem Oldu! Bakan Nebati Özgür Demirtaş'ı da Şaşkına Çevirdi

'Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde konuşma yapan Hazine Bakanı Nureddin Nebati'nin sözleri sosyal medya gündem oldu. Bakan Nebati'nin konuşmasına Prof. Özgür Demirtaş da yorum yaptı.Göreve başladığında "Ekonomi...

'Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde konuşma yapan Hazine Bakanı Nureddin Nebati'nin sözleri sosyal medya gündem oldu. Bakan Nebati'nin konuşmasına Prof. Özgür Demirtaş da yorum yaptı.

Göreve başladığında "Ekonomi rakam işi, ekonomi temenni işi", "Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır" sözleri ile gündem olan Bakanı Nureddin Nebati bir kez daha sözleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ev sahipliğinde yapılan 'Ekonomik Dönüşüm ve Yeni Paradigmalar Zirvesi', Bakan Nebati'nin konuşması ile başladı. Bakan Nebati'nin ifadeleri zirveye damga vurdu.

Ekonomide Heteredoks Yaklaşım Mesajı

Bakan Nebati konuşmasında, "Neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır." dedi.

Konuşmaya ait görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca kez paylaşıldı.

Özgür Demirtaş da Yorumladı

Açıklamaları ve ekonomi yorumları ile sık sık sosyal medyada gündem olan Prof. Özgür Demirtaş da Bakan Nebati'nin konuşmaları için Twitter'dan, "Allah Allah" yorumunu yaptı.

{{unknown}}

Güncel Haberleri