Nitelikli Yağma ve Şantaj Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Biri kadın 5 şüphelinin, Candaroğulları Mahallesi'nde bulunan bir eve girerek, ev sahibinden kendilerine 100 bin lira vermesini istediği iddia edildi.Ev sahibine zorla mobil bankacılık hesabı açtıran şahıslar, hesaptaki 18 bin lirayı...

Biri kadın 5 şüphelinin, Candaroğulları Mahallesi'nde bulunan bir eve girerek, ev sahibinden kendilerine 100 bin lira vermesini istediği iddia edildi.

Ev sahibine zorla mobil bankacılık hesabı açtıran şahıslar, hesaptaki 18 bin lirayı başka bir hesaba aktardı. Şahıslar sonrasında tekrar gelerek paranın kalan kısmını alacaklarını söyleyerek, evden ayrıldı.

Ev sahibinin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurmasıyla ekipler, şahısların kimliğini belirleyerek yakalanmaları için çalışma başlattı.

Yapılan operasyonda E.C.G, C.G, S.K, B.Y. ve A.U.Y. ile paranın aktarıldığı hesabın sahibi S.T. gözaltına alındı. S.T, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İşlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan E.C.G, C.G. ve S.K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, B.Y. ve A.U.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncel Haberleri