O banka bayram harçlığı gibi geri ödemesiz 7 bin 500 lira hediye edecek! Başvurular başladı!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, bayram öncesi yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, kampanya kapsamında 7 bin 500 lira hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, başvurular ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Ziraat Bankası, yeni duyurduğu kampanyası kapsamında kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 7 bin 500 liraya kadar Bankkart Lira hediye edeceğini açıkladı. Coral Travel ile iş birliği doğrultusunda yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel'da tek seferde yapılacak 25 bin lira-49 bin 999 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişe 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira-99 bin 999 lira arasındaki peşin/taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişe ise 7 bin 500 lira Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Kampayanın 1-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacağını açıklayan Ziraat Bankası, kazanılan Bankkart Lira’ların 8 Nisan’a kadar hesaplara aktarılacağını, 8 Mayıs’a kadar kullanılabileceğini ve kullanılmayan Bankkart Lira’ların ise 9 Mayıs’ta iptal edileceğini duyurdu.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden ya da kısa mesaj ile katılım sağlayabilecek.

Kısa mesajla kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’na kayıtlı cep telefonundan CORAL yazıp 4757'ye kısa mesaj göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

Ticari kartlarda asıl kart sahibinin kampanyaya katılması ve asıl karta bağlı ek kartlar ile harcama yapılması durumunda kampanyadan faydalanılabilecek.

Bireysel ve Ticari Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Güncel Haberleri