O Kız 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Yapımını Content House'un üstlendiği sezonun iddialı dizilerinden O Kız, 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. O Kız'ın 2. fragmanı dizideki heyecanı arttırdı.Yönetmen koltuğundan Özlem Günhan’ın oturduğu, senaryosu...

Yapımını Content House'un üstlendiği sezonun iddialı dizilerinden O Kız, 3. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. O Kız'ın 2. fragmanı dizideki heyecanı arttırdı.

Yönetmen koltuğundan Özlem Günhan’ın oturduğu, senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alının O Kız’ın tanıtımında; Baba ve kız, Fevzi'nin Kadir'i kovması ile zor durumda kalırken Ozan ve Sitare'nin Zeynep'i tuzağa çekmeye çalışması Zeynep'i seçim yapmak durumunda bırakıyor.

O Kız Oyuncu Kadrosu

O Kız dizisinde; Orhan Kılıç (Fevzi), Erkan Petekkaya (Kadir), Dilin Döğer (Zeynep), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu (Ozan), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Zeynep Sönmez (Seher), Nehir Gökdemir (Esma), Mustafa Konak (Yusuf), Deniz Bakacak (Seda), Cem Kurtoğlu (Arkın), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Ece Efe (İpek), Melih Selçuk (Salih), Ilgın Çakır (Mine), Münire Apaydın (Nimet), Asiye Dinçsoy (Türkan) ve Macit Koper (İsmail) oynuyor.

O Kız 3. bölümü ile 5 Ekim Çarşamba Kanal D ekranlarında olacak.

O Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Güncel Haberleri