O Ülkenin Devlet Başkanı TOGG Siparişi Verdi!

Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Aracın satışa çıkacağı tarih, fiyatı, teknik özellikleri ve renk seçenekleri gibi pek çok detay merak edilirken, ilk yurtdışı...

Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Aracın satışa çıkacağı tarih, fiyatı, teknik özellikleri ve renk seçenekleri gibi pek çok detay merak edilirken, ilk yurtdışı siparişi geldi.

Aliyev TOGG Sipariş Etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aliyev görüşmede, TOGG sipariş edeceğini ve birisini makam aracı olarak kullancağını diğerini ise dairede kullanacağını belirtti.

''Dördüncü TOGG İçin Şansınız Var''

Aliyev'in, iki adet TOGG sipariş vermesinin ardından, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi etiketleyen Varank, ''Sayın Bakanım Nureddin Nebati, üzüldüğünüzü biliyorum ama hala dördüncü Togg için şansınız var. Kısmet...'' ifadelerine yer verdi.

Güncel Haberleri