Öğrencilere Müjdeli Haber Geldi! Ücretsiz Yemek Dağıtılacak

Üniversite öğrencilerinin, yemek ücretlerinin yüksekliğinden dolayı şikayetleri sürerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den müjdeli haber geldi. Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrencilere...

Üniversite öğrencilerinin, yemek ücretlerinin yüksekliğinden dolayı şikayetleri sürerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den müjdeli haber geldi. Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile öğrencilere ücretsiz yemek dağıtımının, yarından itibaren başlayacağını duyurdu.

Öğrencilere Ücretsiz Yemek Dönemi!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öğrencilerin talepleri doğrultusunda, ücretsiz yemek dağıtılacağının müjdesini verdi. Soyer, üniversite öğrencilerini ilgilendiren kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Soyer açıklamasında ''Yarından itibaren Ege, Dokuz Eylül, Katip Çelebi Üniversiteleri ve İYTE’de gençlerimize ücretsiz yemek dağıtımına başlıyoruz. Ne yapıyorsak sizin için gençler.'' ifadelerine yer verdi.

{{unknown}}

Dört Üniversitede Ücretsiz Yemek Dağıtılacak

Tunç Soyer yaptığı açıklamada, Ege, Katip Çelebi, Dokuz Eylül ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi'nde ücretsiz yemek dağıtımının yapılacağını belirtti. Başkan Soyer paylaşımında, yemek porsiyonuna ilişkin bir fotoğrafa da yer verdi.

Güncel Haberleri