Okullar Açılıyor! Bakan Özer’den Şok Açıklama

Okulların tatil olmasıyla tüm öğrenciler hem sevinç hem üzüntü yaşadı. Konuyla ilgili son açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi. Yapılan açıklama herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Milli Eğitim Bakanı...

Okulların tatil olmasıyla tüm öğrenciler hem sevinç hem üzüntü yaşadı. Konuyla ilgili son açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi. Yapılan açıklama herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamayla birlikte uzun zamandır takip edilen okulların açılma tarihi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Okullar Açılıyor!

Yapılan son açıklamayla üniversitelerin Nisan ayına kadar uzaktan eğitim şeklinde eğitim vereceği öğrenildi. Yapılan bu açıklamayla beraber de depremin etkilediği 10 ilde okulların ne zaman açılacağı merak edilmeye başlandı. Konuyla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi. Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamada:

"Şu anda 465 bin vatandaşımıza barınma imkanı sağlıyoruz. Pazartesi 71 ilde eğitime başlıyoruz. 10 ilde eğitime ne zaman başlanacağını salı günü açıklayacağız. Şu ana kadar 35 bin 24 öğrenci diğer illerde nakillerini aldırdı. Artık milli eğitim bakanlığı tüm imkanlarla yurtlara gelip öğrenci nakillerini otomatik olarak alacak. Deprem bölgesindeki 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerimin tüm ders kitaplarını bastırdık. Önümüzdeki günlerde dağıtacağız" denildi.

Güncel Haberleri