Okullar Ne Zaman Kapanacak? 15 Tatile Kaç Gün Kaldı Belli Oldu!

Yeni yıla giriş yapılmasının ardından, 15 tatil ne zaman, yarıyıl tatili tarihi, yaz tatili ne zaman, okullar ne zaman kapanacak ve ikinci ara tatil ne zaman gibi araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın...

Yeni yıla giriş yapılmasının ardından, 15 tatil ne zaman, yarıyıl tatili tarihi, yaz tatili ne zaman, okullar ne zaman kapanacak ve ikinci ara tatil ne zaman gibi araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022-2023 takvimi ile birlikte, tatil tarihleri belli oldu.

15 Tatil Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022-2023 eğitim öğretim dönemi takvimine göre, 23 Ocak 2023 tarihinde sömestr tatili başlayacak. Söz konusu tatil, 3 Şubat 2023'e kadar devam edecek.

Yaz Tatili Tarihi

Yarıyıl tatilinin yanı sıra, yaz için planlama yapmak isteyen öğrenciler ve veliler, yaz tatilinin ne zaman başlayacağını ve ne zaman sona ereceğini de araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvim ile birlikte, yaz tatilinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Söz konusu takvime göre 16 Haziran 2023 Cuma günü itibariyle yaz tatili başlayacak.

İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

Yarıyıl ve yaz tatiline ilişkin araştırmalar sıklıkla yapılırken, ikinci ara tatil tarihi de merak ediliyor. İkinci ara tatil 17-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Güncel Haberleri