Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yarıyıl Tatili ve Yaz Tatili Tarihi Belli Oldu!

Yıl sonuna yaklaştıkça, öğrencilerin ve velilerin 2022-2023 eğitim öğretim dönemi takvimine ilişkin araştırmaları da hız kazandı. Bu kapsamda, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı, yaz tatilinin tarihi ve ikinci ara tatilin...

Yıl sonuna yaklaştıkça, öğrencilerin ve velilerin 2022-2023 eğitim öğretim dönemi takvimine ilişkin araştırmaları da hız kazandı. Bu kapsamda, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı, yaz tatilinin tarihi ve ikinci ara tatilin hangi tarihler arasında denk geldiği merak ediliyor.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlayacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı 2022-2023 eğitim öğretim dönemi takvimi ile birlikte, tatillerin hangi tarihlerde başlayacağı ve sona ereceği belli oldu. Söz konusu takvime göre, 23 Ocak 2023 tarihinde yarıyıl tarihinde başlayacak 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

Yaz Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatilinin yanı sıra, yaz tatilinin ne zaman başlayacağı da belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, 16 Haziran 2023 tarihi itibariyle yaz tatili başlayacak.

İkinci Ara Tatil Tarihi

Yarıyıl ve yaz tatili ile birlikte, ikinci ara tatil tarihi de araştırılan konular arasında yer alıyor. İkinci ara tatil, 17-20 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak.

Güncel Haberleri