Okullar Tatil Edildi! Valilik Kar Tatilini Duyurdu

Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, kar yağışı da görülüyor. Bu kapsamda, kar yağışının etkili olduğu illerde Valiliklerden açıklamalar geliyor. Öğrenciler ve veliler de Valiliklerden gelecek açıklamaları...

Kış mevsiminin etkisini göstermeye başlaması ile birlikte, kar yağışı da görülüyor. Bu kapsamda, kar yağışının etkili olduğu illerde Valiliklerden açıklamalar geliyor. Öğrenciler ve veliler de Valiliklerden gelecek açıklamaları ve duyuruları yakından takip ediyorlar.

Okullarda Kar Tatili

Artvin Valiliği, 20 Şubat Pazartesi günü Artvin Merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerin eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Ayrıca belirtilen ilçelerde görev yapan engelli ve hamile kamu çalışanlar da 20 Şubat 2023 Pazartesi günü idari izanlı sayılacaklar.

Kar Tatili Açıklaması

Kar tatilinin etkili olduğu illerde Valilikler okul tatillerine dair kamuoyuna bilgi veriyorlar. Bu kapsamda, kar tatili ile ilgili güncel gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip etmek isteyen kişiler, Valiliklerin resmi internet sitelerinin ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Güncel Haberleri