Önce Şantaj Sonra Bıçaklama! Esra Erol’da Programında Aradığı Sevgilisinin Boğazını Kesti

Edirne’de yaşamını sürdüren 6 çocuk babası Eniz D. Bir süredir bir kadın ile cinsel beraberlik yaşıyordu. Cinsel beraberlik yaşadığı Cansu A. Hayat kadını olduğu söylenmesi ve kadının Eniz D.’yi istememesi üzerine Eniz...

Edirne’de yaşamını sürdüren 6 çocuk babası Eniz D. Bir süredir bir kadın ile cinsel beraberlik yaşıyordu. Cinsel beraberlik yaşadığı Cansu A. Hayat kadını olduğu söylenmesi ve kadının Eniz D.’yi istememesi üzerine Eniz D. Esra Erol’da programına katıldı. Programda sevgilisini aradığını ve hatta sevgilisinden çocuğu olduğunu iddia eden Eniz D. Kadın canlı yayına çıktıktan sonra iddiaları asılsız çıktı. Kadını cinsel ilişki kasetiyle tehdit ettiği söylenen Eniz D. Programda Cansu A. İle yolları ayırdığını açıklamıştı.

Cansu A.’yı bir süredir takibine alan Eniz D. Edirne Mithatpaşa Mahallesinde yer alan Polis Parkı’nın yanında 10 yaşında oğluyla giderken karşısına çıktı. Cansu A. İle aralarında tartışma geçen Eniz D. Cansu A.’yı yere yatırdı. Cebinde olan bıçağı çıkararak boğazından bıçakladı ve olay yerinden ayrıldı. Cansu A’nın çığlıklarını duyan vatandaşlar olay yerine koşup Eniz D.’yi yakalayarak etkisiz hale getirdi. Vatandaş tarafından yapılan ihbarlar sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Cansu A. Kısa süre içerisinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken Eniz D. Gözaltına alındı.

Hemen Müdahale Edildi!

Cansu A. İle Eniz D. Arasında tartışmadan sonra bıçaklanan kadının çığlık sesini duyan Olcay Bakkalcı adlı vatandaş ilk müdahaleyi hemen yaptığını belirtirken olayla ilgili açıklama da yaptı. Olcay Bakkalcı tarafından yapılan açıklamada:

"Tam evimden çıkmak üzereydim, bir çığlık duydum. Olay yerine zaten 20 metre uzaklıkta oturuyorum. Baktım bir adamla genç bir bayan arasında arbede yaşanıyor. O sırada hemen gelip müdahale ettik. Kızın ensesinde çok derin bir bıçak izi vardı. Çok şiddetli kanaması vardı. Eşimle beraberdik. Kadının yanında çocuğu da vardı. Eşim de çocuğunu alıp bölgeden uzaklaştırdı. Ben de elime ne bulduysam onlarla tampon yapmaya çalıştım. Çok büyük bir şans diyebilirim, burası emniyet müdürünün evinin hemen karşısında. Evin koruması olan polis arkadaşımız hemen olay yerine geldi ve telsizle anons edince tüm ekipler buraya geldi" denildi.

Esra Erol’da Eniz D. Olayı Ne? Programda Neler Olmuştu?

Eniz D. Esra Erol’da programına katılarak kendisini terk ettiğini iddia ettiği Cansu A.’nın geri dönmesini isterken ondan da bir çocuğu olduğunu ve çocuğunu aradığını söylemişti. Esra Erol’da programında yüzleştirilen ikili programda gergin anlar yaşamıştı. Cansu A. Hayat kadını olduğunu söylerken Eniz D. İse Cansu A.’yı elinde cinsel içerikli görüntüler ve videolardan dolayı tehdit etti. Daha sonra Cansu A.’nın çocuğunun kimden olduğu tartışması ortaya çıkınca Cansu A. Çocuğun Eniz D.’den olmadığını iddia etti. Eniz D. İse ısrarla çocuğun kendisinden olduğunu iddia ederek: "Hamile olduğundan ben şüphelendim, doktora götürdüm, kendisinin hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuğu aldırmak için özel hastaneden randevu aldım ama kendisi tek böbrekli olduğu ve masada kalacağından korktuğum için çocuğu aldırmadık. Ben doğum günü hastaneye bile gittim, baba olacağımı düşünerek" demişti.

Cansu A. İse programda çocuğun Eniz D.’den olmadığını, çocuğu aldırmayı planladıklarını ama olmadığını, çıplak görüntülerimi kullanarak kendisine şantaj yaptığını ve yeri geldiğinde kendisini dövdüğünü bile söylemişti. Cansu A. Şuanda hastanede tedavi görürken, Eniz D. İfadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Güncel Haberleri