Önleminizi Hemen Alın! Sel ve Su Baskını Olacak

Yapılan tüm değerlendirmeler sonrasında Marmara, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, İç Anadolu ve Adana’nın doğu kısmından gece saatlerinden itibaren Balıkesir’in batı kısmında sağanak yağış olacağı belirlendi....

Yapılan tüm değerlendirmeler sonrasında Marmara, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, İç Anadolu ve Adana’nın doğu kısmından gece saatlerinden itibaren Balıkesir’in batı kısmında sağanak yağış olacağı belirlendi. Meydana gelecek yağışların Antalya’nın doğu çevrelerinde daha kuvvetli olması bekleniyor.

Sel ve Su Baskınına Dikkat!

Antalya’nın doğu ilçelerinde etkili olması beklenen sel ve su baskını uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Sel, su baskını, dolu, heyelan ve hortum oluşma riskine karşı dikkatli olunması gerektiğine değinildi.

Ayrıca Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege’de kuvvetli ve yer yer sağanak yağış esmesi beklendiğinden dolayı olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği şeklinde uyarı yapıldı.

Güncel Haberleri