Onur Şener'in Okul Arkadaşı İrfan Değirmenci Paylaşım Yaptı

Şarkıcı Onur Şener, dün akşam sahne aldığı bir mekanda, üç kişilik arkadaş grubuyla tartıştı. Sözlü münakaşa yerini kavgaya bırakırken, olay sonrası Onur Şener hayatını kaybetti. Şener'in hayatını kaybetmesi sonrası...

Şarkıcı Onur Şener, dün akşam sahne aldığı bir mekanda, üç kişilik arkadaş grubuyla tartıştı. Sözlü münakaşa yerini kavgaya bırakırken, olay sonrası Onur Şener hayatını kaybetti. Şener'in hayatını kaybetmesi sonrası ünlüler dünyasından art arda paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bir paylaşımda da Onur Şener'in okul arkadaşı, gazeteci İrfan Değirmenci'den geldi.

''Sınıfın En Parlak Öğrencisiydi''

Twitter hesabından Onur Şener'in öldürülmesi sonrası açıklama yapan İrfan Değirmenci ''#OnurŞener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!'' ifadelerine yer verdi.

Olay Nasıl Yaşandı?

Onur Şener, Ankara Çankaya'da bir eğlence mekanında sahne alıyordu. İddiaya göre, mekana gelen üç kişilik arkadaş grubu, Şener'den istek şarkı talep ettiler. Şener ise şarkıyı bilmediğini belirtti. Bunun üzerine, üç kişilik grup ile Onur Şener arasında başlayan sözlü tartışma, fiziksel kavgaya dönüştü. Mekan çıkışı tartıştığı kişiler tarafından saldırıya uğrayan Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Güncel Haberleri