ÖTV İndirimi İle İlgili Son Dakika Açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından ÖTV indirimi ile ilgili açıklama yapıldı. Nureddin Nebati tarafından yapılan açıklamada söylenen sözler dikkat çekti.Bir süredir beklenen ÖTV indirimiyle ilgili karar sonunda...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından ÖTV indirimi ile ilgili açıklama yapıldı. Nureddin Nebati tarafından yapılan açıklamada söylenen sözler dikkat çekti.

Bir süredir beklenen ÖTV indirimiyle ilgili karar sonunda verildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından ÖTV indirimiyle ilgili açıklama yapıldı. Nureddin Nebati tarafından yapılan açıklamada:

"ÖTV indirimi yok, matrah artırımı için çalışıyoruz" denildi.

2023 Yılı Bütçesi Kabul Edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından resmi twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda 2023 yılı bütçesi kabul edildiğine değinildi. Bakan Nureddin Nebati tarafından:

"Bakanlığımızın 2023 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Türkiye Yüzyılı’ndaki ilk bütçemiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere, komisyon toplantımıza görüş ve önerileriyle katkıda bulunan değerli Milletvekillerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." denildi

Güncel Haberleri