ÖTV muafiyetli olarak 245 bin TL'ye satılan Dacia Duster talep patlaması yaşattı!

Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan yeni fiyat teklifleriyle ÖTV muafiyetli satış kampanyasının geniş standartlar dilimi içinde sunulması kişileri heyecanlandıran gelişmelerden biri olarak kabul ediliyor. Dacia Duster marka...

Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulan yeni fiyat teklifleriyle ÖTV muafiyetli satış kampanyasının geniş standartlar dilimi içinde sunulması kişileri heyecanlandıran gelişmelerden biri olarak kabul ediliyor. Dacia Duster marka araçlar son günlerin en gözde marka araçları olarak piyasada kabul görüyor. Piyasada yaşanan gelişmeler her geçen gün kişiler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Uygun fiyat seçenekleri ile istedikleri otomobili satın almak isteyenler için bu kampanya ile bunu yakalayabilirler. İşte bu kampanyanın tüm detayları burada!

245 bin TL Satış İmkanı!

245 bin TL fiyat aralığına satış imkanlarının genişletilmesi satış kampanyasında yaşanan gelişmeleri yakından ilgilendiriyor. Dacia marka araçlar son günlerin en çok ilgi gören araçları olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Araçların fiyat standartlarında yaşanan gelişmeler her geçen gün geniş standartlarda kişilere imkanlarla sunuluyor.

245 bin TL satış olanakları kapsamında ÖTV muafiyetli imkanlardan faydalanma fırsatlarına kişiler erişiyor. Böylelikle araç sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren gelişmeler her geçen gün daha fazla netleşmeye devam ediyor. Dacia Duster için hazırlanmış olan bu kampanyayı duyanlar kampanyayı incelemeye başladı bile.

%35 ÖTV Muafiyeti Geliyor!

ÖTV muafiyetiyle beraber kişiler %35 oranından kişiler yararlanma fırsatlarına sahip olma avantajlarına sahip oluyorlar. 245 bin TL satış olanağı dahilinde satış kampanyasından yararlanmak isteyenler böylelikle her açıdan en iyiden faydalanıyorlar. Dacia marka araçlarda yaşanan düşüşler son günlerde piyasadaki hareketliliği daha çok artırmış durumdadır.

Piyasada yaşanan hareketliliklerle beraber araçlarda ciddi oranda düşüşler yaşanıyor. Markanın araçları son günlerin her geçen gün daha fazla artış göstermesinde etkili oluyor. 245 bin TL olanaklar dahilinde araç sahibi olmak isteyen kişiler böylelikle yüksek satış kampanyası olanaklarından yararlanarak fırsatlardan yararlanma ayrıcalığına sahip oluyorlar. Siz de bu kampanyadan yararlanmak ve çok güzel bir araç sahibi olmak isterseniz hemen kampanyaya başvurunuz.

Güncel Haberleri