Plan Yapanlar Dikkat! Kar Yağışı Hayatı Felç Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuyla ilgili son tahmin raporunu paylaştı. Yaptığı paylaşımda yer yer karla karışık yağışın yanı sıra yağmurlu havanın da yurtta kendini göstereceği belirlendi. Meteoroloji Genel...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuyla ilgili son tahmin raporunu paylaştı. Yaptığı paylaşımda yer yer karla karışık yağışın yanı sıra yağmurlu havanın da yurtta kendini göstereceği belirlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuyla ilgili de son tahmin raporunu da açıkladı. Bu akşam Trakya’nın yarın Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar, Kütahya, Kırşehir ve Çorum çevrelerinin yağışlı olması bekleniyor.

Yağışların yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın ve Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde 800-900m metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur olması bekleniyor.

Kuvvetli Yağış Geliyor!

Yapılan değerlendirmelere göre bugün Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde görülecek yağışların Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde 800-900 metre üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

5 Günlük Hava Durumu

Güncel Haberleri