Polis Olmak İsteyenler Müjde! 29. Dönem POMEM Ön Başvuru Sonucu Açıklandı!

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 29. Dönem POMEM alımları yapıldı. Yapılan alımlardan sonra ön başvuru sonuçları açıklandı. Toplam 13 bin öğrenci için alım ilanı açılan POMEM ön başvurularının ardından sınav...

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 29. Dönem POMEM alımları yapıldı. Yapılan alımlardan sonra ön başvuru sonuçları açıklandı. Toplam 13 bin öğrenci için alım ilanı açılan POMEM ön başvurularının ardından sınav başvuru süreci beklenmektedir. Hem kadın hem de erkek adaylar olmak üzere başvuru yapan kişiler tarafından POMEM sınav başvuru ücreti ne kadar? Şeklinde araştırma yapılmaktadır.

29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları erişime açıldı. Başvuru yapan kişiler başvuru sonuçlarını e-devlet platformu üzerinden sorgulama yapabilmektedir. Toplamda 103.472 aday başvuru yapmış ve sınav aşamasına katılmaya hak kazanmıştır. Polis Akademisi tarafından sınav başvuru ücreti de duyuruldu. 29. Dönem POMEM Sınav tarihleri henüz belli olmamakla beraber ilerleyen günlerde Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden açıklanacaktır.

POMEM Sınav Başvuru Ücreti Ne Kadar?

29. Dönem POMEM Sınav Başvuru Ücreti açıklandı. Polis Akademisi tarafından açıklanan tutar 345 TL olarak belirlendi. Başvuru yapan adaylar sınav başvuru ücretini 29 Kasım 2022 Salı gününden 8 Aralık 2022 Perşembe gününe kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “29. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesabına yatırması gerekir.

Güncel Haberleri