Polisler, Türk Kızılay'ına Kan Bağışında Bulundu

İstanbul Şişli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kapsamında kan bağışında bulundu.Şişli Emniyet Müdürü Özay Kayhan tarafından gazetecilere yapılan açıklamada,...

İstanbul Şişli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kapsamında kan bağışında bulundu.

Şişli Emniyet Müdürü Özay Kayhan tarafından gazetecilere yapılan açıklamada, emniyet teşkilatının kuruluşunu her sene coşkuyla kutladıkları aktarıldı.

Türkiye'de bu yıl büyük bir deprem ve sel felaketi yaşandığını, bu sebeple eskisi kadar coşkuyla kutlama yapamadıklarını aktaran Kayhan, "Hep birlikte bugün buradayız, kan vereceğiz. Milletimizin her zaman huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Bugün de kan vererek milletimize desteğimizi ve her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." şeklinde konuştu.

Kan Bağışı Çağrısı

Türk Kızılay Şişli Şube Başkanı Necip Coşkun da polislerin bu davranışlarından çok memnun olduklarını dile getirdi.

Türk halkının ferasetine inandıklarını belirten Coşkun, "Kan üretilebilen bir ürün değil ancak insandan alınarak insana ulaştırılan bir ürün. Bu noktada da herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Kızılay'ımız 154 yaşını doldurdu. Daha nice 154 yıl ayakta kalması, bu hizmetleri verebilmesi için biz gönüllüler her daim buradayız." ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri