Regaip Kandili Önemi ve Regaip Kandili Mesajları Dikkat Çekti

Üç Aylar'ın başlamasıyla beraber, Regaip Kandili bugün idrak edilecek.Üç Aylar, 23 Ocak 2023'te başladı. Üç Aylar’ın başlamasından sonra, kandil tarihleri ile ilgili araştırmalar çoğaldı. Bu kapsamda, Regaip Kandili mesajları...

Üç Aylar'ın başlamasıyla beraber, Regaip Kandili bugün idrak edilecek.

Üç Aylar, 23 Ocak 2023'te başladı. Üç Aylar’ın başlamasından sonra, kandil tarihleri ile ilgili araştırmalar çoğaldı. Bu kapsamda, Regaip Kandili mesajları da araştırılıyor.

2023 Kandil Tarihleri

2023'ün ilk kandili olan Regaip Kandili bugün idrak edilecek. Yılın diğer kandil tarihleri de çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. 2023 yılı içindeki kandil tarihleri şöyle:

17 Şubat: Miraç Kandili

6 Mart: Berat Kandili

17 Nisan: Kadir Gecesi

Ramazan Ayı Ne Zaman Başlayacak?

Üç Aylar’a giriş yapılması ve Regaip Kandili’nin idrak edilmesiyle beraber, 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın ne zaman başlayacağı da araştırılıyor. Ramazan Ayı, 23 Mart Perşembe günü başlayacak ve 20 Nisan’da bitecek. 21-23 Nisan tarihleri ise Ramazan Bayramı olarak kutlanacak.

İşte En Güzel Regaip Kandili Mesajları:

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği; mutlu, umutlu ve sevgi dolu günlere, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere... Kandiliniz Mübarek Olsun.

Regaip kandili mesajları  Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeniz dileğiyle hayırlı kandiller.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun."

Ey Rabbimiz! Bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ihsan eyle azabından muhafaza eyle. ( Bakara 201) Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun.

Mübarek üç ayların İslam âlemi ve insanlık için iyiliklere, güzelliklere rağbetin anahtarı olmasını diliyor, üç aylar ve Regaip gecenizi tebrik ediyoruz.

Mübarek üç aylarımızı ve regaip kandilimizi tebrik eder,tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-Allah tan dilerim. Âmin.

"Rahmet ve bereketin gecesi olan Regaip Kandili kutlu olsun.

"Bu gece huzur ve müjde gecesidir. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.

"Tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Güncel Haberleri