Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Tarihi Açıklandı! Kura Çekimine Sayılı Günler Kaldı

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu işçi alımı için 28 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin...

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu işçi alımı için 28 Kasım ile 2 Aralık tarihleri arasında çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, başvuru işlemlerinin tamamlanması ile birlikte kura çekimi için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak ediliyor.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kurası Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı için 28 Kasım - 2 Aralık tarihileri arasında başvuru işlemleri gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanması ile birlikte, kura çekimi tarihi araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı işçi alımı için 28 Aralık 2022 tarihinde kura çekimi yapılacak.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları

İşçi alımı için kura çekim tarihi netlik kazanırken, kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da merak ediliyor. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından, Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında kaç kişinin istihdam edileceği araştırılıyor. Kura çekimi ile birlikte, 11 bin 317 işçi alımı yapılacak.

Güncel Haberleri