Sahte Doktor Skandalında İkinci Perde: Tüm Hayatı Yalanmış!

Sizlere dün de bildirdiğimiz üzere, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendini doktor gibi tanıtan Ayşe Özkiraz'ın yine kendisine çiçek yolladığı ortaya çıkmıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bir detayda ise tüm hayatını...

Sizlere dün de bildirdiğimiz üzere, Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendini doktor gibi tanıtan Ayşe Özkiraz'ın yine kendisine çiçek yolladığı ortaya çıkmıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bir detayda ise tüm hayatını bir yalan üzerine kurduğu anlaşıldı.

Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendini pratisyen hekim olarak tanıtan Ayşe Özkiraz'ın aslında tüm diplomalarının sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta öyle ki doğum gününde kendine bir çelenk yollayan Özkiraz'ı hastanedeki diğer çalışanlar da kutlamıştı.

Astsubay sevgilisinin durumu fark etmesi üzerine Ayşe Özkiraz'ı ihbar etmesi ve hastanedeki doktorların Özkiraz'ın bazı temel bilgileri bilmediğini anlaması üzerine doktorculuk oyunu da son bulmuştu.

Yurttaki Arkadaşlarına da Yalan Söylemiş! 

Ortaya çıkan yeni bir detayda, Ayşe Özkiraz'ın yurt arkadaşları şaşırtıcı açıklamalar yaptı. İddialara göre Ayşe Özkiraz, okul ve sınav zamanı hiç ders çalışmıyormuş. Sürekli olarak önlük ve stetoskop taşıdığını söyleyen yurt arkadaşları, dönem birincisi olduğuna dair bir plaket de gösteriyormuş. Ancak merak edip başarı listesine bakanlar ise plaketin sahte olduğunu anlayarak yurt yönetimine haber vermişler.

Yurt yönetimi tarafından incelemede ise Özkiraz'ın verdiği belgelerin tamamının şopla yapıldığı ortaya çıktı. Hatta öyle ki abisi ve yeğeni olarak tanıttığı kişilerin bile sevgilisinin akrabaları olduğu anlaşıldı.

Güncel Haberleri