Samsung Galaxy S23 Ultra Modelinin Performansı Belli Oldu

Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra için hazırlıklarını sürdürürken, cihaz ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Galaxy S23 Ultra modeli, kullanıcılar tarafından büyük bir merakla beklenirken, Geekbench...

Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra için hazırlıklarını sürdürürken, cihaz ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Galaxy S23 Ultra modeli, kullanıcılar tarafından büyük bir merakla beklenirken, Geekbench veri tabanında göründü.

Samsung Galaxy S23 Ultra Performansı

Geekbench testinde yer alan sonuçlara göre, Samsung'un gelecek yıl piyasaya çıkaracağı akıllı telefon modeli Galaxy S23 Ultra, tek çekirdek testinden 1.521, çok çekirdek testinden ise 4.689 puan aldı. Söz konusu puanlar ve bugüne kadarki sızıntılar dikkate alındığında, Galaxy S23 Ultra modelinde oldukça üst düzey bir performansın kullanıcılar ile buluşması bekleniyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra Teknik Özellikleri

Samsung, Galaxy S23 Ultra'nın teknik özelliklerine ilişkin resmi açıklamada bulunmasa da teknoloji dünyasında yer alan iddialara göre, cihazın bazı teknik özellikleri şu şekilde:

Ekran Boyutu: 6.1 inç

Ekran Çözünürlüğü: sAMOLED

Ekran Çözünürlüğü: Full HD+

Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz

Yonga Seti: Snapdragon 8 Gen 2

İşletim Sistemi: Android

Çekirdek Sayısı: 8

RAM: 8 GB

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

Arka Kamera: 50 MP ana kamera + 12 MP + 10 MP

Ön Kamera: 10 MP

Batarya: 3.900 mAh

Hızlı Şarj: 25 W

Güncel Haberleri