Şehidin Var Türkiye! Bakanlık Kahreden Haberi Duyurdu

Pençe Kilit harekat bölgesinden kahreden bir haber daha geldi ve bir asker şehit olduğu açıklandı.Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan duyuruda Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimizin daha şehit olduğunu belirtildi.MSB,...

Pençe Kilit harekat bölgesinden kahreden bir haber daha geldi ve bir asker şehit olduğu açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan duyuruda Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimizin daha şehit olduğunu belirtildi.

MSB, Pençe Kilit harekatında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in kurtarılamayarak şehit düştüğünü belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 27 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu yaralanan ve hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü kaydedildi.

Düğün Planları Yapıyordu Acı Haberi Geldi

Şehidin acı haberi İstanbul Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Şehidin evi Türk bayrakları ile donatıldı. 25 yaşındaki Halil İbrahim Yiğit'in nişanlı olduğu ve temmuz ayında dünya evine girmeyi planladıkları belirtildi. Şehidin naaşının çarşamba günü gerçekleştirilecek törenle Edirnekapı Şehitliği'nde defnedileceği ifade edildi.

Güncel Haberleri