Selin Ciğerci Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un düğününe yeni erkek arkadaşı ile katıldı. İkinci kez evlendiği futbolcu Gökhan Çıra'dan ikinci kez boşanan Selin Ciğerci, kimliği henüz bilinmeyen sevgilisinin elini tutarak...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un düğününe yeni erkek arkadaşı ile katıldı. İkinci kez evlendiği futbolcu Gökhan Çıra'dan ikinci kez boşanan Selin Ciğerci, kimliği henüz bilinmeyen sevgilisinin elini tutarak düğünden ayrıldı.

2019'da Gökhan Çıra ile dünya evine giren Selin Ciğerci, önceki yıl eylülde ihanete uğradığını öğrenince tek celsede boşandı. Ayrıldıktan bir süre sonra yeniden barışan çift, tekrar nikah masasına oturdu ancak eylülde yeniden boşandı. Önceki günlerde hayatında kimsenin olmadığını dile getiren Ciğerci, Merve Boluğur'un düğününe yeni sevgilisi ile katıldı.

Çift, Mert Aydın ve Merve Boluğur'un önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan törene beraber katıldı. Düğünden el ele ayrılan Ciğerci ve sevgilisi Magazin Hane isimli Instagram hesabının objektifine takıldı.

4,5 milyon takipçisinin olduğu Instagram'dan düğünden paylaşımlarda bulunan Ciğerci, erkek arkadaşı ile alakalı herhangi bir paylaşım yapmadı.

Güncel Haberleri