Şiddetli Deprem! Uykudan Uyandıran Deprem Korkuttu

Son dönemde yaşanan depremlere her an bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Vatandaşlar, her an deprem meydana gelecek korkusu ile yaşamaya başladı. Yurdun dört bir yanından deprem haberleri gelmeye devam ederken bu kez depremin adresi...

Son dönemde yaşanan depremlere her an bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Vatandaşlar, her an deprem meydana gelecek korkusu ile yaşamaya başladı. Yurdun dört bir yanından deprem haberleri gelmeye devam ederken bu kez depremin adresi yine değişmedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan duyuruda Düzce'de sabah saatleri itibari ile bir depremin daha meydana geldiği açıklandı. Vatandaşlar, 23 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin şokunu atlatamamışken peş peşe yaşanan depremler yüzünden de büyük bir korku yaşıyor.

Gümüşova'da Deprem Yaşandı

AFAD, Düzce'de şiddetli bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Düzce'de üst üste depremler yaşanmaya devam ediyor. AFAD tarafından yapılan açıklamada Düzce'nin Gümüşova ilçesinde meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde yaşandığı belirtildi. Depremin vatandaşları uykusundan uyandırdığı öğrenildi.

23 Kasım 2022 tarihinde yaşanan AFAD'ın 5.9, Kandilli Rasathanesi’nin 6 büyüklüğünde açıkladığı deprem büyük bir paniğe neden olmuştu. Sonrasında ise Düzce’de pek çok deprem meydana gelmişti.

Öte yandan uzmanlar depremlerin artacağına ve büyük depremlerin meydana gelebileceğine dair uyarı yaparken tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini her fırsatta belirtiyor.

Güncel Haberleri