Sıfır ve 2.el otomobillerde aylar sonra ilk kez yaşanan gelişme bayram ettirdi! 

ÖTV indiriminin gelişim göstermesiyle beraber araç fiyatlarında ciddi oranda düşüşler yaşanıyor. İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmelerin son günlerde ayrıcalıklı olanaklar dahilinde gerçekleşmesi beklenen bir avantaj...

ÖTV indiriminin gelişim göstermesiyle beraber araç fiyatlarında ciddi oranda düşüşler yaşanıyor. İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmelerin son günlerde ayrıcalıklı olanaklar dahilinde gerçekleşmesi beklenen bir avantaj olarak biliniyor. Yeni liste sonunda belli oldu. Aylar sonra ilkler yaşanıyor. Sıfır ve 2.el araç piyasasında yaşanacak olan yeni flaş gelişmelerle beraber otomobil fiyatlarının en %35 oranında indirime girmesi bekleniyor. Bu noktada son zamanlarda 2. El araç piyasasında önemli değişimler de yaşanılmaya başlandı. Bu durumun kendisini piyasada da göstermeye başladığını ifade edebiliyoruz.

İndirim Olanakları Piyasaya Yansıdı!

İndirim olanaklarıyla beraber kişiler avantajlarla dolu bir hizmetten faydalanma fırsatlarına sahip oluyorlar. Sıfır ve 2.el araç sahiplerine sunulacak olan yeni imkanların avantajlarla dolu olanaklar dahilinde sunulması bekleniyor. Birinci sınıf hizmet standartları dahilinde kişilere sunulacak olan imkanların her geçen gün geniş standartlarda sunulması bekleniyor. Aylar sonra yaşanan ilkler her geçen gün imkanlarla dolu olanaklar dahilinde gelişim gösteriyor. Yeni listenin belli olmasıyla beraber otomobil sektöründe ayrıcalıklı imkanlar yaşanıyor.

Otomobil Sektörü Hareketlendi!

Otomobil sektöründe yaşanan gelişmelerin ardından bir ilkte yaşanıyor. Araç fiyatları son 1 ay içinde yaklaşık olarak 50 bin ile 75 bin TL arasında düşüş göstermiş oldu. Yeni listenin belli olmasıyla beraber kişiler ikinci el araç piyasasına büyük önem göstermeye başladı. İkinci el araç piyasasında yaşanan gelişmelerin her geçen gün ayrıcalıklı ve hareketli olması kişileri heyecanlandıran en önemli gelişmeler arasında yer alıyor.

2.el araçlarda yaşanan flaş gelişmelerin her geçen gün daha fazla hareketlilik kazanmasıyla beraber kişiler son günlerde piyasaya büyük özen gösteriyorlar. Böylelikle kişilerin son günlerde talep- arz ilişkisi kapsamında ikinci el araç piyasasına olan tutumlarında daha fazla ilgi gösterilmeye başlanıyor. Sıfır araçlara ve 2 el araçlara olan ilgi son günlerde artmış durumdadır.

Güncel Haberleri